BARCELONA VISIÓ


Concepte, disseny i producció audiovisual del portal de vídeos Barcelona Visió de l’Ajuntament de Barcelona. El disseny de la web Barcelona Visió en la seva versió 2.0 va obtenir el premi LAUS del Disseny Gràfic i la Comunicació Visual en la 40ª edició organitzada pel FAD (Foment de les Arts i el Disseny) que va tenir lloc l’any 2010. Conceptualització de totes les campanyes i material de promoció del projecte, orientades a un públic juvenil i urbà.


A l’hora de crear els pòsters, flyers i postals es prenen com a font d’inspiració personatges coneguts de la cultura cinematogràfica, pop i del còmic com per exemple l’extraterrestre E.T, Marilyn Monroe, Frankenstein o el superheroi Flash.

Involved aspects: Design | Motion Graphics | Video | Web | Bvisio

http://www.deboomstudio.com/wp-content/uploads/2011/03/imgs-BV5.jpgAquest website interactiu, que va començar al 2007, és una plataforma audiovisual de la ciutat que aglutina més de 4.400 creacions de vídeo i animació realitzades a Barcelona en HD i de descàrrega gratuïta. Barcelona Visió allotja més de 400 reportatges de 4 minuts de durada sobre persones residents a la ciutat que desenvolupen els seus projectes en el marc de la ciència, l’art, l’arquitectura, el disseny, la solidaritat, el cinema o l’esport. A la web també es poden veure vídeos realitzats pels estudiants d’audiovisuals i animació de les escoles i universitats més rellevants de Barcelona.

Abunden així mateix creacions realitzades pels professionals del sector i amateurs destacant també tràilers i continguts audiovisuals dels Festivals de Cinema i Mostres Audiovisuals de Barcelona.
La filosofia de Barcelona Visió és donar a conèixer i compartir la cultura audiovisual que es genera a la ciutat i oferir als internautes la possibilitat de pujar els seus vídeos i posar-los a disposició de la xarxa seguint les lògiques de les llicències que promou Creative Commons.